Ballina Vendi BASHKIA FIER, CERTIFIKATE MIRENJOHJEJE PER ISH KREUN E BASHKISE JANINE DHE SHQIPERUESIN...

BASHKIA FIER, CERTIFIKATE MIRENJOHJEJE PER ISH KREUN E BASHKISE JANINE DHE SHQIPERUESIN ARQILE GARO

2

Kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi ka pritur ne nje takim te ngrohte dhe miqesor ish kreun e Bashkise se Janines Filippas Filios. Gjate bisedes,eshte vene theksi tek bashkpunimet e mepareshme dhe tek projektet per te ardhmen. Vete kryebashkiaku Subashi ka vleresuar me certifikate mirenjohjeje ish kryetarin e Bashkise Janine Filios, dhe shqiperuesin e publicistin Arqile Garo.

 

https://youtu.be/AOBd7RQM3Lw