Ballina Vendi PD GATI LISTAT E KOMISIONEREVE: KZAZ NE FIER, ESHTE E JASHTELIGJSHME

PD GATI LISTAT E KOMISIONEREVE: KZAZ NE FIER, ESHTE E JASHTELIGJSHME

2

Perfaqesues te Partise Demokratike ne Fier kane shkuar kete 31 maj per te dorezuar listat e antareve per Komisionet e Qendrave te Votimit per zgjedhjet e 30 Qershorit.  Sekretari i PD Fier Emiljano Mone ka kerkuar te dorezoje listat me 520 emra te komisiomereve te QV te Bashkise Fier, por ka ndeshur ne refuzimin e Kryetareve te KZAZ-ve bazuar ne udhezimin e KQZ per mos te lejuar komisioner te subjekteve PD dhe LSI ne KQV, pasi nuk jane regjistruar ne procesin zgjedhor.

https://www.youtube.com/watch?v=YTJyOb84uEQ&feature=youtu.be