Ballina Vendi PASTROHET GJANICA, SHMANGEN PERMBYTJET NE QYTET

PASTROHET GJANICA, SHMANGEN PERMBYTJET NE QYTET

2

Ka nisur edhe kete vit pastrimi I lumit Gjanica ne Fier. Sipas kreut te ndermarrjes se ujitjes dhe kullimi prane Bashkise se Fierit, Entela Kola, pergjate gjithe shtratit te lumit eshte akumuluar nje sasi e konsiderueshme mbetjesh, heqja e te cilave shmang edhe permbytjet. Ky eshte I treti vit qe Gjanica pastrohet dhe pergjate gjithe kesaj periudhe lumi nuk ka dale nga shtrati.

 

 

 

https://youtu.be/IVsezb6NCiw