Ballina Vendi KATEGORITE QE PERFITOJNE LIBRAT FALAS

KATEGORITE QE PERFITOJNE LIBRAT FALAS

2

Shperndarja e librit shkollor falas eshte nje nder kryefjalet e ketyre diteve, qe perkojne edhe me fillimin e vitit te ri shkollor. Por cilat jane kategorite qe perfitojne, ato qe do te subvencionohen dhe si po ecen ky process. Ne nje prononcim per mediat specialistja e buxhetit prane Drejtorise Arsimore Rajonale Fier ka dhene edhe detaje rreth ketij procesi.

 

 

 

https://youtu.be/A5H2Dkwob_Q