Ballina Vendi 27 VJECARI QE PREJ DY MUAJSH NUK MUND TË LËVIZE

27 VJECARI QE PREJ DY MUAJSH NUK MUND TË LËVIZE

2

Quhet Ervin Haxhiraj, është 27 vjec dhe prej dy muajsh nuk mund të lëvis. Një ndërhyrje kirurgjikale në palcën e shtyllës kurrizore, nuk ka mundur ti rikthej lëvizjen të riut nga Gorishova. Vetë Ervini ka treguar se gjithcka ka nisur rreth një vit e gjys me parë, ndërsa per të sot kujdeset e ema dhe dy motrat qe per me teper jane me aftesi te kufizuara.

 

 

 

https://youtu.be/TZWdlhXdipE