Ballina Vendi FILLON SHPERNDARJA E LIBRAVE FALAS, PERFITOJNE 7187 NXENES

FILLON SHPERNDARJA E LIBRAVE FALAS, PERFITOJNE 7187 NXENES

2

Jane 7187 nxenesit te cilet perfitojne tekstet shkollore falas ne perdorim ne te gjithe shkollat e qytetit te Fierit. Ne nje deklarate per mediat, kreu I arsimit Yllka Beci, eshte ndalur tek kategorite qe perfitojne dhe menyra e shperndarjes se teksteve. Sipas Becit jane marre te gjtha masat qe ky proces te ec normalisht.

 

 

 

 

https://youtu.be/8U5_yUQB8JM