Ballina Vendi REHABILITOHET RRUGA PRANE “ZOGUT TE ZI”, NJE TJETER NYJE E RENDESISHME NE...

REHABILITOHET RRUGA PRANE “ZOGUT TE ZI”, NJE TJETER NYJE E RENDESISHME NE FIER

2

Edhe pse ka qene periudhe vere, nga ana e Bashkise se Fierit eshte punuar me intensitet te plote per shtrimin e rrugeve si brenda ne qytet ashtu edhe ne njesite administrative. Gjate ketyre diteve ka perfunduar rehabilitimi I plote I rruges prane zones se njohur si “Zogu I Zi”. Rruga ka ndricim dhe gjelberim, ndersa nuk mungojne edhe korsite e bicikletave.

 

 

 

https://youtu.be/tHfEBwzchOU