Ballina Vendi PASTROHET DAREZEZA, GATI PER NISJEN E SEZONIT TURISTIK

PASTROHET DAREZEZA, GATI PER NISJEN E SEZONIT TURISTIK

2

Nje bashkepunim I suksesshem mes Bashkise se Fierit dhe nje firme nenkontraktore, ka mundesuar edhe kete vit pastrimin e te gjithe vijes bregdetare ne plazhin e Darezezes. Tashme kjo e fundit eshte gati te hap edhe sezonin turistik, I cili zyrtarisht nis ne 2 qershor. I gjithe ky plazh, eshte gati te mirepres turistet, te cilet jane shtuar nga viti ne vit, fale edhe vemendjes qe I eshte kushtur turizmit nga ana e bashkise se qytetit.

https://youtu.be/c5AxKDyP3Zw