Ballina Vendi FESTIVALI NDERKOMBETAR I STREET ART NE PATOS

FESTIVALI NDERKOMBETAR I STREET ART NE PATOS

2

Festivali nderkombetar Street art  ka zbritur ne qytetin e Patosit, ku per te realizuar vepra te ndryshme artistike nga 24 maji deri ne 2 qershor, eshte menduar qe te jene te pranishem 10 artiste nderkombetare, te cilet kane nisur tashme punen per te pikturuar fasadat e 6 pallateve qe shkojne ne hapesira total rreth 1,200 m2. Kuratori  Helidon Haliti dhe kryetarja e Bashkise se Patosit Rajmonda Balilaj, kane deklaruar se kjo eshte nje forme e mire, jo vetem per te sjell dicka te re dhe te bukur, por qe terheq edhe vemendjen e turisteve vendas dhe te huaj

https://www.youtube.com/watch?v=IvPFmeXL2fI&feature=youtu.be