tvkombi
tvkombi

PARKIM NENTOKESOR NE QENDER TE QYTETIT, NISIN PUNIMET

Vendi

Publikuar ne:17:50 - 02/12/2018

Dihet qe fieri tashme eshte kthyer ne nje kantier ndertimi. Krahas punimeve qe po behen per rehabilitimin e lumit Gjanice, dhe kthimin e tij ne nje nder atraksionet kryesor te qyetit, ka filluar puna edhe ne qender te qytetit. Fadromat jane duke punuar per hapjen e parkimit nentokesor, nje tjeter element I rendesishem I qendres se qytetit.

 

https://youtu.be/wPZwQgY3b2c

 

Ju sugjerojmë