Ballina Vendi 3 DHJETORI, MARSHIM NE MBESHTETJE TE PERSONAVE ME AFTESI NDRYSHE NE FIER

3 DHJETORI, MARSHIM NE MBESHTETJE TE PERSONAVE ME AFTESI NDRYSHE NE FIER

2

3 dhjetori shenon edhe diten nderkombetare te pesonave me aftesi ndryshe. Ne kete kuader, me dhjetra femije e prinder te tyre, perfaqesues te Bashkise Fier, Drejtorise se Sherbimit Social, Qendres Horizont e qytetare te shumte, jane bere pjese e nje marshimi ne pedonalen e qytetit. Dhe ne kete dite vjen edhe mesazhi I forte I nje nene, e cila kujdeset per vajzen e saj te semure.

 

https://youtu.be/5rDwA89BDdI