Ballina Vendi NISJA E SEZONIT VEROR, RIKONSTRUKTOHET SEGMENTI RRUGOR DREJT SEMANIT

NISJA E SEZONIT VEROR, RIKONSTRUKTOHET SEGMENTI RRUGOR DREJT SEMANIT

2

Rruga e amortizuar drejt Semanit ka qene nje nder shqetesimet kryesore jo vetem te banoreve te zones, por edhe per qytetaret Fierak. Gjendja e kesaj rruge ka sjell edhe braktisjen e zones bregdetare, nje fenomen qe synohet ti jepet fund qe kete vit. Tashme rruga eshte ne nje tjeter stad. Ajo eshte asfaltuar totalisht dhe eshte ne gjendje te perballoj fluksin e pushuesve, dhe gati gjithshtu jane edhe plazhet e Semanit dhe Darezezes.

 

 

https://youtu.be/_VD_ZHD_atI