Ballina Vendi IKEN ALLKAJ, NJE FEMER NE KRYE TE DREJTORISE ARSIMORE FIER

IKEN ALLKAJ, NJE FEMER NE KRYE TE DREJTORISE ARSIMORE FIER

2

Pas largimit te Shkelqim Allkajt, Drejtoria Arsimore e Fierit do te drejtohet nga nje femer. Znj. Yllka Beci, qe nga dita e sotme eshte drejtoresha e re e Arsimit ne Fier. Ajo vjen ne kete pozicion pas kontributit te dhene ne fushen e arsimit per te cuar perpara reformat e nisura ne kete sektor si dhe per te udhehequr maturen shteterore dhe provimet e lirimit ne Fier.

 

 

 

https://youtu.be/nvhrPYxgc-c