Ballina Vendi PUNONJESET E RAFINERISE NE FIER: KERKOJME TE RIKTHEHEMI NE PUNE, NA KANE...

PUNONJESET E RAFINERISE NE FIER: KERKOJME TE RIKTHEHEMI NE PUNE, NA KANE DISKRIMINUAR

2

Nje pjese e grave te cilat kane mbetur te papuna edhe pas rifillimit te aktivitetit ne Rafinerine e Fierit, kane prostestuar sot perpara dyerve te kesaj rafinerie. Ato jane shprehur se ndjehen te diskriminuara, pasi jane rilidhur disa kontrata vetem me punonjesit meshkuj. Nderkohe, njezeri kane kerkuar kthimin ne pune, pagat e prapambetura dhe statusin e naftetarit.

 

 

 

https://youtu.be/9cMeJwyrHeM