Ballina Vendi NIS ZBUKURIMI I QYTETIT: PARKU I MADH, SHESHI I FESTAVE TE FUNDVITIT...

NIS ZBUKURIMI I QYTETIT: PARKU I MADH, SHESHI I FESTAVE TE FUNDVITIT NE FIER

2

Krishtlindjet dhe Viti I Ri kete here do te vijne ndryshe ne Fier. Sheshi prane parkut qendror te qytetit, do te jete sheshi I argetimeve per kete fundvit, pas punes qe ka nisur ne sheshin qendror per rikonceptimin e qendres. Ka nisur tashme aplikimi I dekorit ne kete shesh, vendosja e pemes dhe gjithe infrastruktures se nevojshme. Shtepizat prej druri, njesite e sherbimit, muzika dhe argetimi, do te jene pjese e pandare e diteve festive. Ajo qe mbetet tanime eshte te presim ndezjen e dritave te pemes, ceremonia e te ciles pritet te behet me 6 dhjetor.

https://youtu.be/m5mDK12h-MY