Ballina Vendi 82 TE PUNESUAR NE PASTRIMIN E KANALEVE, NISMA ZBATOHET NE LEVAN E...

82 TE PUNESUAR NE PASTRIMIN E KANALEVE, NISMA ZBATOHET NE LEVAN E FRAKULL

2

Pasi nuk kane arritur dot te sigurojne nje vend pune ne vendet ku kane emigruar, 21 persona te cilet jane kthyet nga azili ne vende te ndryshme te BE, 18 kryefamiljare me ndihme ekonomike dhe 54 familje ne nevoje, tashme jane punesuar ne pastrimin e kanaleve ne njesite administrative Levan e Frakull ne Fier. Domosdoshmeria per te kryer kete proces, i cili I bashkohet punes qe behet nga Bashkia, ka bere qe 82 punonjesit te behen pjese e ketij projekti, me asistence edhe te qeverise gjermane.

 

https://youtu.be/4KF-refwVvI