Ballina Vendi FURNIZON MAKINEN ME KARBURANT DHE LARGOHET PA PAGUAR, POLICIA IDENTIFIKON DHE KAP...

FURNIZON MAKINEN ME KARBURANT DHE LARGOHET PA PAGUAR, POLICIA IDENTIFIKON DHE KAP AUTORIN.

2

Nje 24 vjecar eshte ndalur nga blute e lushnjes pasi ne dy pika karburanti ka furnizuar makinen pa kryer pagesen perkatese. Sipas bluve ne nje pike karburanti I riu ka genjyer punonjesin, ndersa ne tjetren pasi ka marr sasine e karburantit eshte larguar pa paguar.

 

https://youtu.be/5uYfSK5oA7Y