Ballina Vendi BUXHETI 2019 KONSULTOHET ME BANORET TE QYTETIT TE FIERIT

BUXHETI 2019 KONSULTOHET ME BANORET TE QYTETIT TE FIERIT

2

Pas konsultimeve te buxhetit ne njesite administrative, keto dite ky buxhet eshte konsultuar edhe me banore te kater rajove te qyteti te Fierit. Gjate ketyre takimeve, fokusi nuk eshte vene vetem tek buxheti, por edhe tek zhvillim I metejshme territorial dhe ekonomik I Fierit, projektet qe pritet te zbatohen dhe problematikat qe pritet te marrin zgjidhje.

 

https://youtu.be/Unx9cV4hCpc