Ballina Vendi EKSPOZITA E GRAFIKES NE FIER NE EDICIONIN E 4. NJE ASET KOMBETAR...

EKSPOZITA E GRAFIKES NE FIER NE EDICIONIN E 4. NJE ASET KOMBETAR PER ARTIN SHQIPTAR

2

Eshte celur  sot edicioni i 4 dedikuar grafikes artistike “Shenja e re shqiptare”. Eshte pikerisht Fieri  kryeqyeteti i ekspozimit te ketij zhanri dhe pjese e ekspozites jane bere 30 artiste te grafikes nga te gjitha trevat shqiptare,  jo vetem nga Kosova e  Maqedonia por nga mbare bota. Edhe ne kete edicion te katert, kjo ekspozite  vjen nen organizmin e artistit fierak Arben Kolici.

 

https://youtu.be/GmXi2W7AyKY