tvkombi
tvkombi

NESER IKMT DO TE PRISHE DY NDERTESA ME SHPERTHIM NE FIER

Vendi

Publikuar ne:17:13 - 03/02/2018

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka vendosur të shembë nesër në Fier dy objekte me shpërthim të kontrolluar. Objektet, njëri katër katësh dhe tjetri pesë katësh, do të shemben në të njëjtën kohë. Prishja e dy objekteve me shpërthim të kontrolluar, është në kuadrin e aksionit që ka ndërrmarrë IKMT në qytetin e Fierit për rehabilitimin e lumit Gjanica dhe qendrës së qytetit.

https://youtu.be/dtvItn3LLN0

Ju sugjerojmë