Ballina Vendi DIVJAKE, PERMBYTJET: POLICIA EVAKUON NJE FAMILJE DHE 10 ANETARE

DIVJAKE, PERMBYTJET: POLICIA EVAKUON NJE FAMILJE DHE 10 ANETARE

4

Uniformat blu te Divjakes kane bere te mundur evakuimin e nje familje prej 10 anetaresh ne fshatin Cerme e siperme. Familjaret kishin mbetur te bllokuar per shkak te permbytjeve, ndersa jane larguar nga mjediset e pushtuara nga uje edhe bagetite dhe gjeja e gjalle.

https://youtu.be/Uv14lfLYZ5s