Ballina Vendi SHTOHET NUMRI I PERDORUESVE TE DROGES NE FIER

SHTOHET NUMRI I PERDORUESVE TE DROGES NE FIER

5

Te dhenat  flasin per nje rritje te perdoruesve te droges per kete fillim viti ne Fier.Mjeku intoksikolog ne spitalin fier Lulezim Banushaj eshte shprehur se cdo dite vijne ne urgjence ne gjendje te droguar nga pijet alkoolike si dhe hashashi mbi 5 persona te moshave te reja jo vetem djem por edhe vajza.

https://youtu.be/v4f5I5ll-KM