Ballina Vendi NDRYSHIMI: NUK MUND TE MBYLLESH BIZNESIN PA PAGUAR DETYRIMET TATIMORE

NDRYSHIMI: NUK MUND TE MBYLLESH BIZNESIN PA PAGUAR DETYRIMET TATIMORE

2

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve,ka dhene informacion lidhur me ndryshimet kryesore ne ligjin per procedurat tatimore ne Republiken e Shqiperise qe tashme kane hyre ne fuqi. Ndryshimet synojne te kufizojne mundesite per te kryer evazion fiskal, si psh rasatet kur individet mbyllnin nje biznes per te shmangur detyrimet apo moskalimin ne TVSh dhe hapnin nje tjeter, apo kur nje subjekt hapte disa NIPT per te ulur fiktivisht xhiron.

https://youtu.be/ubhze9DVyBA