Ballina Vendi MBLIDHET ALEANCA E GRAVE NE FIER, FOKUS KRYESOR FUQIZIMI EKONOMIK I...

MBLIDHET ALEANCA E GRAVE NE FIER, FOKUS KRYESOR FUQIZIMI EKONOMIK I GRAVE NE NEVOJE

2

Aleanca   e grave keshilltare te bashkise Fier, ka zhvilluar kete te premte nje takim, pjese e te cilit kane qene edhe gra kryefamiljare, ato ne veshtires ekonomike dhe me problematika te ndryshme.   Gjate ketij takimi kane qene vet grate ne nevoje qe kane ngritur disa  probematika te cilat I kane ndare gjate ketij takimi. Ne kete te fundit eshte theksuar se qellim kryesor mbetet  fuqizimi ekonomik i cdo gruaje ne nevoje, duke I mbeshtetur ato ne forma te ndryshme

https://youtu.be/-GSgyPFElN4