Ballina Vendi FALAS DERI NE MAJ, JA PSE DUHET TE REGJISTROHET VENDBANIMI I SAKTE

FALAS DERI NE MAJ, JA PSE DUHET TE REGJISTROHET VENDBANIMI I SAKTE

2

Regjistrimi I adreses se sakte te vendbanimin eshte detyrim ligjor per cdo shtetas, dhe duke filluar nga 6 nentori 2018 deri ne  6 maj 2019  nje gje e tille behet falas prane zyrave te gjendjes civile. Specialistet perkates  kane bere me dije se jane lehtesuar procedurat per regjistrimin e vendbanimit prane zyrave te GJC nen juridiksionin e se ciles ndodhet banesa, ndersa tanime mund te perfitohet edhe nga amnistia.

https://youtu.be/HlxiVG1mgAc