Ballina Vendi NDIZET FLAKA OLIMPIKE NE SHKOLLEN “ANDON XOXA”

NDIZET FLAKA OLIMPIKE NE SHKOLLEN “ANDON XOXA”

2

Eshte ndezur flaka olimpike ne mjediset e shkolles 9-vjecare “Andon Xoxa” ne Fier. Ne nje ceremoni ndryshe, nxenesit e shkolles kane parakaluar duke demonstruar se tashme jane aftesuar ne disa disiplina sportive, ndersa veprimtaria eshte ndjekur me interes te vecante nga mesues, drejtues te shkolles, nxenes dhe prinder

 

 

 

https://youtu.be/oGsfbYGT3q4