Ballina Vendi FILLON NE FIER PROJEKTI “TOURNE”, BASHKIA FIER NE KRYE TE TIJ

FILLON NE FIER PROJEKTI “TOURNE”, BASHKIA FIER NE KRYE TE TIJ

2

Ne nisje te projektit TOURNE, kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi ka dale ne nje konfrence shtypi. Gjate fjales se tij kryebashkiaku Subashi ka falenderuar falenderuar median dhe gjithw partnerwt pwr pjeswmarrjen dhe bashkwpunimin e saponisur nw kuadwr tw kwtij projekti madhor pwr Kulturwn, teatrin dhe turizmin. Bashkia e Fierit eshte organizatorja kryesore e ketij projekti, ndersa pjese tij jane edhe partnere nga Italia, Mali i Zi, Budva dhe  Tirana.

 

 

https://youtu.be/3EjOwXJ9AVY