Ballina Vendi NDËRMARRJA E PUNËVE PUBLIKE NË BASHKIN E FIERIT ESHTE NDALUR EDHE NE...

NDËRMARRJA E PUNËVE PUBLIKE NË BASHKIN E FIERIT ESHTE NDALUR EDHE NE NJESINE ADMINISTRATIVE PORTEZ

4

Ndërmarrja e Punëve Publike në Bashkin e Fierit eshte ndalur edhe ne Njesine Administrative Portez. Ne kete te fundit eshte ndertuar muri rrethues I varrezave, nje kerkese e hershme e banoreve, si dhe po vendoset sistemi I ndricimit public. Burime nga Bashkia e Fierit bejne me dije se paralelisht po punohet ne te gjitha Njesite Administrative.

https://youtu.be/yVq8PxKO21k