Ballina Vendi ESHTE PERKUJTUAR NE PATOS, 75 VJETORI I AKSIONIT TE KETIJ QYTETI

ESHTE PERKUJTUAR NE PATOS, 75 VJETORI I AKSIONIT TE KETIJ QYTETI

4

Eshte perkujtuar ne Patos, 75 vjetori I aksionit te ketij qyteti. Ne ceremonine e organizuar me kete rast merrnin pjese deputetja e zones, zonja Antoneta Dhima, perfaqesusues nga Bashkia e qytetit, organizatave te veteraneve dhe familjeve te deshmoreve.

https://youtu.be/xYj1snBTDxk