Ballina Vendi ERMAL META: NJE ZE I MADH QE DUHET TE DEGJOHET NE MBARE...

ERMAL META: NJE ZE I MADH QE DUHET TE DEGJOHET NE MBARE BOTEN

4

Margarita Feka eshte mesuaja e Ermal Metes. Sot ne pension, zonja Feka ka qene mesuesja e fillores se fituesit te sanremo 2018 Ermal Meta. Mes emincionesh mesuesja Margarit, ka treguar femijrine e Ermalit, fillesat e tij ne bankat e shkolles dhe talentin per muziken.

https://youtu.be/hta7_xlP0F8