Ballina Vendi PRISHET ME SHPERTHIM TE KONTROLLUAR ISH HOTEL “SHKELZENI”

PRISHET ME SHPERTHIM TE KONTROLLUAR ISH HOTEL “SHKELZENI”

4

Mesditen e kesaj te shtune, eshte shembur me shperthim te kontrolluar, ish hotel “Shkelzeni”, I ndertuar pergjate shtratit te lumit “Gjanica”. Kjo eshte godina e trete qe prishen ne te njejten menyre, ndersa te njejtin fat do te kete edhe nje tjeter objekt I ndertuar prane ures me shkalle. Ne total, deri me sot, jane prishur 23 objekte, pergjate shtratit te lumit, aty ku pritet te zbatohet edhe projekti per qendren e qytetit dhe rehabilitimin e “Gjanices”.

https://youtu.be/abDV4tRCTt8