tvkombi
tvkombi

MUZIKE DHE ZHURME, POLICIA PROCEDON TRE PRONARE LOKALESH

Vendi

Publikuar ne:16:13 - 24/07/2018

Muzika e larte dhe zhurma tej normave te lejuara ka bere qe policia e Fierit te procedoj penalisht pronaret e tre lokaleve ne Patos, Levan dhe Seman. Sipas bluve, gjithcka ka ardhur pas kontrolleve te ushtruara ne disa lokale, ku zhurma eshte kthyer ne burim shqetesimi per qytetaret. Mbi tre te proceduarit rendon akuza e prishjes se qetesise publike.

 

 

 

https://youtu.be/KK7qhe2iC00

Ju sugjerojmë