tvkombi
tvkombi

MINISTRJA XHACKA NE FIER, TAKIM ME TE RINJTE

Vendi

Publikuar ne:17:25 - 24/02/2019

Forcat e Armatosura dhe mundesite per te bere karriere ne to, do te jene me ne vemendje te te rinjve shqiptare. Ministria e Mbrojtjes nisi nga Fieri fushaten e oreve te hapura te mesimit ne shkollat e mesme te vendit, me qellim njohjen e te rinjve me mundesite qe Forcat e Armatosura ofrojne per t’u punesuar, studiuar dhe sherbyer vendit.

https://youtu.be/oA_bCHsOdfc

Ju sugjerojmë