Ballina Vendi ZJARR I PERMASAVE TE MEDHA NE FIER, ERA E FORTE FAVORIZON FLAKET

ZJARR I PERMASAVE TE MEDHA NE FIER, ERA E FORTE FAVORIZON FLAKET

2

Nje zjarr i permasave te medha ka perfshire kodrat e Krapsit ne Fier. Flaket e zjarrit kane nisur pasditen e vone te se shtunes dhe kane vijuar per disa ure, duke djegur nje siperfaqe te konsiderueshme me pisha ne afersi te zones se njohur si Qafa e Shkozes.  Zjarri eshte favorizuar edhe nga era ndersa eshte lokalizuar pas disa oresh fale nderhyrjes se zjarrfikesve

https://youtu.be/7wWBNxpKCao