Ballina Vendi BURRI VRAU GRUAN, 2 FAMILJET VAZHDOJNE TE KERKOJNE KUJDESTARINE E FEMIJEVE

BURRI VRAU GRUAN, 2 FAMILJET VAZHDOJNE TE KERKOJNE KUJDESTARINE E FEMIJEVE

2

Te aferm te familjeve Musta dhe Caushaj, jane paraqitur perseri perpara Gjykates se Fierit per te kerkuar kujdestarine e dy femijeve te mitur 3 dhe 10 vjeç, te mbetur jetim pasi Gazmen Musta vrau bashkeshorten e tij Gentiana Caushaj dhe motren e saj Merisa, ne fillim te ketij viti ne qytetin e Ballshit. Nga ana e gjykates eshte kerkuar qe seanca te zhvillohet ne 12 mars, ku e pranishme te jete edhe vajza, e cila aktualisht ndodhet prane fshatit SOS bashke me te vellane.

https://youtu.be/30RY4T_4Oxs