Ballina Vendi MINIMIZIMI I BUROKRACIVE PER TE SEMURET KRONIKE, TAKIM NE FIER

MINIMIZIMI I BUROKRACIVE PER TE SEMURET KRONIKE, TAKIM NE FIER

2

“Minimizimi i burokracive te panevojshme dhje mangesive ne sistemin aktual te referimit per pacientet me semundje kronike”. Ka qene pikerisht kjo tematika e trajtuar gjate nje takimi te zhvilluar ne qytetin e Fierit nga shoqata “Together for Life” e mbeshtetur nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine. Te pranishem kane qene paciente me semundje kronike dhe mjeke, ndersa qellimi final i kesaj inciative eshte permiresimi i quadri ligjor ne favor te pacienteve me semundje kronike.

 

 

https://youtu.be/UU0NQsQnHyM