tvkombi
tvkombi

RESTAUROHET KISHA E SHEN GJERGJIT NE LIBOFSHE.

Vendi

Publikuar ne:16:27 - 28/07/2018

Kisha e Shen Gjergjit ne Libofshe do te restaurohet. Ne nje postim ne faqen zyrtare ne facebok  te Institutit te Monumenteve te Kultures nder te tjera shkruhet se do te restaurohet dhe rijetëzohet një tjetër pasuri kulturore, falë bashkëpunimit dhe mbështetjes financiare të dhënë nga Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë.” Kisha e Shën Gjergjit, mbart vlera të rralla historike dhe shpirtërore për banorët e zonës së Libofshës dhe jo vetem, ndaj edhe reataurimi I saj eshte teper I rendesishem.

 

 

 

https://youtu.be/nt3bKBlgHqk

Ju sugjerojmë