Ballina Vendi APOLONIA E JAZZIT, MBREMJET MAGJIKE QE SHOQERUAN ARTEDASHESIT FIERAK

APOLONIA E JAZZIT, MBREMJET MAGJIKE QE SHOQERUAN ARTEDASHESIT FIERAK

2

Apolonia jazz festival vijon kalendarin e veprimtarive ne Fier. Ne kete edicion te 7 ne Fier, pervec aktiviteve te trupave dhe artisteve te ndryshem, ka pasur edhe master klas, pjese e te cileve jane bere te rinj nga vende te ndryshme te botes. Per drejtorin e artit dhe kultures ne bashkine e Fierit Agron Xoxa, keto veprimtari jane nje vlere e shtuar per qytetin tone dhe me gjere.

 

 

 

https://youtu.be/3LSfdwRcEnQ