Ballina Vendi MBYLLET KAMPIONATI I BASKETBOLLIT, SHPALLEN ME TE MIRET E SHKOLLAVE NE FIER

MBYLLET KAMPIONATI I BASKETBOLLIT, SHPALLEN ME TE MIRET E SHKOLLAVE NE FIER

2

Pas nje gare te forte dhe cilesore, eshte zhvilluar finalja e Kampionatit te Basketbollit per vajza dhe djem, per shkollat 9 vjecare dhe te mesme ne Fier. Ndeshjet kane qene te bukura dhe plot grinte, ku te rinjte kane demonstruar aftesite e tyre ne sportin e bukur te basketbollit. Ne fund te takimit u shpallen edhe fituesit, ku per shkollat 9- vjecare fituan vajzat e shkolles “Andon Xoxa” dhe djemte e shkolles “Liri Gero”, ndersa per shkollat e mesme vajzat e “Janaq Kilica” dhe djemte e shkolles “Numani”. Takimi u pershendet nga kreu I bashkise se Fierit Armando Subashi.