Ballina Vendi FAMILJA HOXHA KERKON NDIHME, NJE SHTEPI ME QIRA PER TE RRITUR FEMIJET

FAMILJA HOXHA KERKON NDIHME, NJE SHTEPI ME QIRA PER TE RRITUR FEMIJET

2

Alma dhe Arditi, jane prinder te dy femijeve 1 dhe 6 vjec dhe kerkojne ndihme pasi jetojne ne kushte shume te veshtira. Ne pamundesi per te krijuar mjedise te pershtateshme per femijet e mitur, ata shtrijne doren per ndihme, pasi te ardhurat e pakta nuk I lejojne dot as edhe nje shtepi me qira.