tvkombi
tvkombi

“DANCE AND LOVE”, SPEKTAKLI I KERCIMIT NE FIER

Vendi

Publikuar ne:16:53 - 13/02/2019

“Dance and Love” eshte spektakli qe po organizohet nga qendra e aktiviteve kulturore te Bashkise se Fierit ne kuader te 14 shkurtit, dites se te dashuruarve. Marrin pjese ne kete kompeticion te gjitha shkollat e mesme, publike dhe jopublike, ndersa nje juri profesioniste do te vleresoje me cmime me te miret.

Ju sugjerojmë