Ballina Vendi PREFEKTI KTHEN 5% TE VENDIMEVE TE KESHILLAVE BASHKIAKE, ESHTE KERKUAR RISHQYRTIM

PREFEKTI KTHEN 5% TE VENDIMEVE TE KESHILLAVE BASHKIAKE, ESHTE KERKUAR RISHQYRTIM

2

Prefekti i Qarkut Fier kthen gati 5% te vendimeve te 6 Keshillave Bashkiak te Qarkut Fier . Disa prej vendimeve te keshillave jane anulluar duke kerkuara nga bashkite rishqyrtim te tyre ne perputhje me ligjin. Sipas Prefektit te Qarkut Fier Baki Bala vendimet e kthyera per rishqyrtim  kane qene te natyrave te ndryshme ku dominojne ceshtja e pronave dhe ndihmes ekonomike.

https://youtu.be/OAQ0B0aoE_o