Ballina Vendi “DANCE AND LOVE”, SPEKTAKLI QE FINALIZOI DITEN E TE DASHURUARVE NE FIER

“DANCE AND LOVE”, SPEKTAKLI QE FINALIZOI DITEN E TE DASHURUARVE NE FIER

2

“DANCE AND LOVE” ka qene forma me e mire per te kaluar diten e dashuruarve ne Fier. Organizuar ne formen e nje spektakli, te rinjte e shkollave te qytetit kane perfomuar pjese te ndryshme, te gjitha me profesionalizem dhe lirshmeri artistike, ne nje aktivitet qe po kthehet ne tradite per qytetin e Fierit.

https://youtu.be/n1Z1_1N3lJ0