tvkombi
tvkombi

LIROHEN HAPSIRAT PUBLIKE, NIS AKSIONI I BASHKISE SE FIERIT

Vendi

Publikuar ne:16:45 - 25/10/2018

Lirimin e hapesirave publike dhe kthimin e tyre qytetareve. Kjo eshte nisma me e fundit qe Bashkia Fier ka ndermarre duke nisur nga sot ne te gjithe qytetin. Lajmin e ka dhene vete institucioni nepermjet nje deklarate per shtyp te nenkryetares se Bashksie, Enkelejda Peshkepia. Sipas numrit dy te Bashkise Fier, prioritar jane qytetaret, ndaj dhenia e lejeve ne te ardhmen do te shihet me shume kujdes.

 

https://youtu.be/5wj8SFMPw4M

Ju sugjerojmë