Ballina Vendi LINA OGAILY, ARTI KONTEPORAN NE GALERINE “VILSON KILICA” NE FIER

LINA OGAILY, ARTI KONTEPORAN NE GALERINE “VILSON KILICA” NE FIER

2

Galleria e arteve “Vilson Kilica” ne Fier ka qene mikepritesja e artistes nga Kuvajti Lina Ogaily. Artedashesit Fierak kane pasur mundesine te shijojne ekspoziten unike te artistes Ogaily, ku arti I saj konteporan, eshte paraqitur magjishem ne mjediset e kesaj galerie. Per vete autoren, kjo ekspozite mbart vlera te rralla, edhe per faktin se punimet vijne te paraqitura per nje publik te tille si ai I qytetit te Fierit dhe ne nje galeri te niveleve evropiane, ndersa  shpreson se ky nuk do te jete bashkepunimi I pare dhe I vetem.

 

 

https://youtu.be/PJxqvnoxx2g