Ballina Vendi SHTIMI I NEVOJAVE PER GJAK, DHURON STAFI I SPITALIT TE FIERIT

SHTIMI I NEVOJAVE PER GJAK, DHURON STAFI I SPITALIT TE FIERIT

2

Nevoja per gjak dhe sasite e pakta qe arrin te sigurohen nepermjet dhurimit vullnetar kane bere qe te mos mungojne nismat per sigurimin e lengut jetik. Ka qene stafi I Spitalit Rajonal Fier ai qe I eshte pergjigjur thirrjes se Ministrise se Shendetesise dhe Mireqenies Sociale ku mjek, infermier dhe personel ndihmes kane dhuruar gjak vullnetarisht, I cili do te shkoj per te semuret talasemike.

 

 

 

https://youtu.be/F1o-tF28NnE