Ballina Vendi “LIGJI I RINISE” NIS RRUGETIMIN, TAKON TE RINJTE NE GJITHE SHQIPERINE, NDALESA...

“LIGJI I RINISE” NIS RRUGETIMIN, TAKON TE RINJTE NE GJITHE SHQIPERINE, NDALESA E RADHES NE FIER

2

Te rinjte e Shqiperise per here te pare do te kene nje ligj te dedikuar plotesisht per ta. Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise nepermjet Drejtorise se Rinise dhe zevendesministrit Shpati Kolgega ka nisur nje tur takimesh ne te gjithe vendin me te rinjte per te marr kontributin e tyre qe ky ligj te jete sa me gjithperfshires dhe me vlere. Nje autobus me sloganin “1094 km drejt ligjit per rinine” u stacionua edhe ne qytetin e feirit ku te rinjte e ketij qarku dhane sygjerimet e tyre, ndersa projektligji e perfundon rrugen e tij me 22 nentor ne kryeqytet, nga ku pritet te finalizohet edhe drafti, qe do te kaloje ne Kuvendin e Shqiperise.

 

https://youtu.be/GMUKayAoCLc