tvkombi
tvkombi

BETONOHEN SKARPATET E GJANICES, KRYEMINISTRI RAMA PERSHENDET ECURINE E PUNIMEVE NE FIER

Vendi

Publikuar ne:17:06 - 11/11/2018

Live nga Fieri, ku lumi qe qelbte e permbyste dynjane, po hyn ne shtratin e qendres se re te qytetit, fale Programit Kombetar te Rilindjes Urbane. Me kete postim kryeministri Edi Rama ka pershendetur ecurine e punimeve te cilat po kryhen ne Fier, ku eshte duke u punuar me ritme te shpejta per qendren e qytetit te Fierit dhe rehabilitmin e lumit gjanice. Skarpatet e ketij te fundit jane duke e betonizuar nderkohe, per ti dhene pamjen dhe funksionin e munguar lumit.

 

https://youtu.be/-O4krUu4c8c

Ju sugjerojmë