Ballina Vendi “KRIJO OKSIGJENIN TEND” NE FIER. MINISTRI KLOSI STARTON FUSHATEN E MBJELLJEVE, 1...

“KRIJO OKSIGJENIN TEND” NE FIER. MINISTRI KLOSI STARTON FUSHATEN E MBJELLJEVE, 1 MIJE FIDANE NE GRYKEDERDHJEN E SEMANIT

2

Ministri I Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi ka nisur fushaten e mbjelljeve ne qarkun e Fierit, nga krykederdhja e lumit Seman, ku kurores se gjelber I jane shtuar 1000 pemeve. Ministrit Klosi  ju bashkua ne kete aksion vullnetar,  dhjetra te rinj te qytetit te Patosit, ndersa pjese e tij u ben edhe deputetja Antoneta Dhima dhe Kryebashkiakja e qytetit te Patosit Rajmonda Balilaj.

 

https://youtu.be/nSpe4pLdr_0