Ballina Vendi ASFALTOHET RRUGA E KALLMIT TE VOGEL, BANORET I THONE STOP IZOLIMIT SHUME...

ASFALTOHET RRUGA E KALLMIT TE VOGEL, BANORET I THONE STOP IZOLIMIT SHUME VJECAR

2

Ka nisur dhe perfunduar brenda nje kohe te shkurter asfaltimi I rruges se Kallmit te Vogel ne Fier. Vete banoret jane shprehur se rikonstruksioni I rruges do ti largoj nga izolimi shume vjecar dhe do ti sjell me prane qytetit dhe tregjeve. Punimet jane inspektuar nga kreu I Bashkise se Fierit Armando Subashi, I cili ka theksuar se kjo rruge I jep nje tjeter hov edhe zhvillimi te bujqesise ne kete zone, ndersa ka shtuar se rruga eshte ne parametra bashkekohor dhe me standarde te larta.

 

https://youtu.be/ZGts696pf9Y